Automotive

De markt voor elektrisch rijden is in een enorme stroomversnelling geraakt. Enerzijds door fiscale stimulering door de overheid, anderzijds door de flinke technologische vooruitgang die de afgelopen jaren is geboekt. Ook uw autobedrijf of leasebedrijf merkt dat elektrische auto’s steeds populairder worden. Dus wilt u ook graag een compleet pakket kunnen bieden aan uw klanten, inclusief laadpalen en deskundige hulp? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan een oplossing op maat met onze jarenlange ervaring.

Totale ontzorging voor u

Eerlijk is eerlijk: eigenlijk wilt u zich helemaal niet bezighouden met randzaken als laadpalen. U wilt doen waar u goed in bent: auto’s verkopen of verleasen. Geen nood, wij springen graag bij waar dat kan. We bieden u totale ontzorging op laadgebied. Zo verzorgen we bijvoorbeeld op maat gemaakte mobiliteitsconcepten voor u, inclusief de installatie van de hardware. U heeft er dus geen werk aan, maar wij zorgen wél dat uw klanten optimaal tevreden zijn over de service die u levert.

Alle tools beschikbaar voor de verkoper

Niet alleen als de deal gesloten is kunt u op ons rekenen, maar ook wanneer de klant nog overtuigd moet worden. Wij helpen u graag om uw klanten optimaal te kunnen informeren. Daarom hebben we berekeningstools beschikbaar ter ondersteuning van het verkoopgesprek. Daarin zijn de exacte kosten voor de klant te berekenen. Ook de leasemogelijkheden op het gebied van laadpalen maken we graag inzichtelijk. Dat biedt transparantie en duidelijkheid. Uw klanten zullen het waarderen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?