Bi-directioneel laden

Wat is bi-directioneel laden?

Bi-directioneel laden, ook bekend als V2G (Vehicle-to-Grid) technologie, gaat verder dan traditioneel laden. Het stelt elektrische voertuigen in staat niet alleen energie te ontvangen, maar ook terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Een gamechanger in duurzaamheid en efficiëntie!

Voordelen van bi-directioneel laden:

  • Energieopslag: elektrische voertuigen fungeren als mobiele energieopslag, waardoor pieken in het netwerk kunnen worden opgevangen.
  • Grid stabiliteit: bijdragen aan een stabiel elektriciteitsnet door energie terug te leveren wanneer dat nodig is.
  • Kostenbesparing: optimaal gebruik van lokaal opgewekte energie en mogelijkheid tot terug levering kan kosten verminderen.

Hoe implementeren wij bi-directioneel laden?

Bij New Green Wheel streven we naar innovatie en vooruitgang. Onze A-merk laadpalen zijn uitgerust met geavanceerde bi-directionele laadtechnologie. Hiermee bieden we niet alleen oplaadmogelijkheden voor elektrische voertuigen, maar maken we ook de weg vrij voor een duurzaam energie-ecosysteem.

Waarom kiezen voor bi-directioneel laden?

In een wereld die steeds meer vraagt om duurzame oplossingen, biedt bi-directioneel laden een concrete stap in de juiste richting. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw bedrijf. Bij New Green Wheel geloven we in maatwerkoplossingen, en bi-directioneel laden opent nieuwe deuren voor bedrijven die streven naar een groenere toekomst.

 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?