Duurzaamheid ontmoet recreatie

In een tijdperk waar duurzaamheid een sleutelrol speelt in de keuzes van consumenten, wordt ook de recreatieve sector beïnvloed. Bij New Green Wheel begrijpen we deze verschuiving en ondersteunen we recreatiebedrijven bij het toekomstbestendig maken van hun locaties.

Ontoereikende hoofdaansluitingen kunnen een zorg zijn bij het implementeren van een laadinfrastructuur bij recreatiebestemmingen. Daarom biedt New Green Wheel onder andere dynamische loadbalancing als een oplossing. Deze geavanceerde technologie verdeelt de beschikbare stroom gelijkmatig over alle laadpalen, waardoor piekbelasting wordt voorkomen en de efficiëntie van het hele systeem wordt gemaximaliseerd. Dit zorgt ervoor dat zelfs bij een beperkte hoofdaansluiting toch laadpalen kunnen worden aangesloten.

Waarom laadpalen?

Elektrisch rijden groeit snel, en recreatieve bestemmingen zoals restaurants, campings, pretparken en hotels moeten zich aanpassen aan deze veranderingen. Hier zijn enkele redenen waarom laadpalen essentieel zijn:

Duurzaam toerisme: Laat uw betrokkenheid bij duurzaamheid zien door laadpalen aan te bieden, wat uw aantrekkingskracht vergroot voor milieubewuste reizigers.

Verlengde Verblijfsduur: Gasten met elektrische voertuigen blijven langer op locaties waar ze kunnen opladen, wat resulteert in meer omzet en tevredenheid.

Toekomstgericht: Elektrisch rijden is de toekomst. Het integreren van laadinfrastructuur plaatst uw recreatiebedrijf voorop in deze beweging.

Maatwerkoplossingen van New Green Wheel

Of u nu een restaurant, camping, pretpark of hotel runt, New Green Wheel biedt maatwerkoplossingen voor al uw behoeften. Ons team van experts begrijpt dat elke locatie uniek is en past de laadinfrastructuur aan om perfect bij uw bedrijf te passen.

Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0850221299 of stuur een e-mail naar info@newgreenwheel.nl om de mogelijkheden voor uw recreatieve bestemming te bespreken. We zijn er om u te helpen op de weg naar een groenere toekomst.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?