EVBox stopt met laadpassen – ConnectNed helpt u verder

Vanaf 1 maart 2024 stopt EVBox met het aanbieden van hun publieke laadpas. Dit betekent dat de laadpassen van EVBox vanaf dat moment niet meer bruikbaar zullen zijn.

Als mede-eigenaar en dealer van ConnectNed, een toonaangevende backoffice in de laadinfrastructuur, biedt New Green Wheel een alternatieve oplossing voor dit probleem. Onze laadpassen en laad-tags kunnen niet alleen in Nederland worden gebruikt, maar bij meer dan 600.000 laadpunten in heel Europa. Met een ConnectNed laadpas profiteert u daarnaast van inzichten in de overzichtelijke app, waarmee u ook uw laadsessie kan starten en stoppen, en een duidelijke kaart met alle beschikbare laadpunten.

Bij New Green Wheel streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Wij kunnen u volledig ondersteunen bij het aanvragen van de laadpas en zorgen voor uitgebreide support, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: zorgeloos elektrisch rijden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?