Laadpaal bedrijf

Laadpaal voor bedrijven bij New Green Wheel

New Green Wheel, uw ervaren partner in de wereld van elektrische voertuigoplossingen, verwelkomt u in een tijdperk van geavanceerde mobiliteit. Met meer dan 90 jaar ervaring in elektrotechniek, zijn we pioniers in de transitie naar elektrische mobiliteit. Onze rijke historie en expertise hebben ons gevormd tot de specialist die we vandaag de dag zijn. Vanaf de vroege dagen hebben we ons gericht op elektrische mobiliteit, waardoor we een voorsprong hebben in kennis en een netwerk van waardevolle partnerships hebben opgebouwd. Wij specialiseren ons door EV oplossingen aan te bieden voor de zakelijke markt. Ben jij op zoek naar een laadpaal voor uw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag hier direct een offerte aan!

Neem contact met mij op

Slimme zakelijke laadoplossingen voor bedrijven

In een wereld waarin elektrische mobiliteit steeds meer de norm wordt, begrijpen wij de behoefte van bedrijven aan geavanceerde laadinfrastructuur. Uw medewerkers en klanten verlangen naar slimme laadoplossingen, en wij zijn er om u hierin te ondersteunen. Wij transformeren uw parkeerplaatsen tot efficiënte laadlocaties. New Green Wheel neemt de complete infrastructuur en installatie uit handen, terwijl u het beheer behoudt op een overzichtelijke manier.

Partners in laadpleinen en laadconcepten

Bent u op zoek naar laadpleinen op uw locaties? Wij bieden niet alleen de expertise om dit te realiseren, maar ook de kennisoverdracht binnen uw organisatie. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om maatwerk te leveren en u te adviseren over de verschillende elementen van laadconcepten. Samen met u bedenken we nieuwe businessmodellen die aansluiten op uw behoeften en eisen. Elk adviesplan is op maat gemaakt, omdat elke situatie uniek is. Wij onderzoeken verschillende businessmodellen en bieden u advies over de meest rendabele invulling van uw project.

Maatwerk zakelijke laadpalen voor MKB

Voor het MKB betekent een of meerdere laadstations bij uw bedrijf een aanzienlijke toegevoegde waarde. New Green Wheel staat klaar om u te begeleiden in het hele traject, van advies tot installatie. De voordelen van een laadstation reiken verder dan het opladen van voertuigen. Het draagt bij aan goed werkgeverschap, trekt klanten en gasten aan, en voorziet in extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld horecagelegenheden. Wilt u ook graag een laadpaal voor uw bedrijf? Waar wacht u nog op? Vraag hier direct uw vrijblijvende offerte aan!

Totale ontzorging en korte Lijnen

Wij begrijpen dat u zich wilt focussen op uw kernactiviteiten. Daarom bieden wij totale ontzorging op het gebied van laadconcepten. U hoeft nergens achteraan; wij regelen alles voor u. En wanneer u vragen heeft, zijn onze lijnen kort zodat u snel antwoord krijgt. Neem hier contact op voor uw zakelijke laadpalen!

Vraag een vrijblijvende offerte op

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?