Laadpalen in parkeergarages en VvE’s: een slimme investering

In de snel veranderende wereld van mobiliteit is de overgang naar elektrische voertuigen (EV’s) niet te stoppen. Als bedrijf met een oog voor innovatie en duurzaamheid, is het essentieel om de voordelen van laadpalen in parkeergarages en Verenigingen van Eigenaren te begrijpen en te omarmen. Hier ontdek je waarom deze investering een slimme zet is voor jouw zakelijke locatie.

Parkeergarages:

  • De toenemende vraag: Met het groeiende aantal EV-rijders is de vraag naar laadmogelijkheden exponentieel toegenomen. Parkeergarages kunnen hierop inspelen door laadinfrastructuur aan te bieden.
  • Aantrekkelijke voorzieningen: Laadpalen kunnen een extra aantrekkingskracht bieden aan potentiële klanten die op zoek zijn naar parkeergelegenheid. Het biedt gemak en kan het verschil maken.
  • Kostenneutraal en winstgevend: Laadpunten kunnen kostenneutraal of zelfs winstgevend zijn, afhankelijk van het gekozen businessmodel. Denk aan tariefmodellen voor het opladen.

VvE’s:

  • Duurzaamheid en waardevermeerdering: Het plaatsen van laadinfrastructuur in VvE’s benadrukt duurzaamheid en kan de waarde van het vastgoed verhogen.
  • Verdeling van kosten: De kosten voor de installatie en het onderhoud van laadpalen kunnen eerlijk worden verdeeld onder de bewoners, waardoor niemand een onevenredig deel draagt.
  • Toekomstbestendig: Investeren in laadpalen maakt het gebouw toekomstbestendig en aantrekkelijk voor bewoners met elektrische voertuigen.

Het implementeren van laadpalen in parkeergarages en VvE’s is niet alleen een teken van vooruitgang, maar ook een slimme investering. Het biedt gemak, duurzaamheid en kan de waarde van onroerend goed vergroten. Als New Green Wheel zijn we gespecialiseerd in A-merk laadpalen en maatwerkoplossingen.

Neem contact met ons op via 085-0221299 of info@newgreenwheel.nl om te ontdekken hoe we jouw locatie toekomstbestendig kunnen maken.

 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?