Maatwerkoplossingen voor Laadpleinen

Bij New Green Wheel begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, met specifieke behoeften als het gaat om laadinfrastructuur. Onze focus ligt op het bieden van maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de wensen en eisen van onze zakelijke klanten.

Voordat we een laadpaal installeren, voeren we een analyse uit van het bedrijf. Hierbij houden we rekening met de huidige en toekomstige behoeften, het energieverbruik en de specifieke vereisten van de locatie.

Onze toewijding aan kwaliteit blijft onveranderd. We werken uitsluitend met A-merk laadpalen, omdat we geloven in duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

Loadbalancing voor Optimale Prestaties

Een van de technologische hoogstandjes die we integreren in onze laadpleinen is loadbalancing. Dit systeem zorgt ervoor dat de beschikbare stroom gelijkmatig wordt verdeeld over alle laadpalen. Hierdoor voorkomen we piekbelastingen en waarborgen we een efficiënte werking van het laadplein.

Loadbalancing is essentieel om overbelasting te voorkomen, zelfs op momenten van hoge vraag. Dit resulteert in een stabiele en betrouwbare laadervaring voor alle gebruikers.

Door slimme loadbalancing toe te passen, maximaliseren we de beschikbare energiestroom. Zo benutten we de capaciteit van het laadplein optimaal, wat kostenefficiëntie bevordert.

 

Connectiviteit met ConnectNed

Als bedrijf zijn we trots op ConnectNed als backofficepartner. Dit biedt een naadloze connectiviteit en beheer van het laadplein.

Door aan te sluiten bij ConnectNed garanderen we een betrouwbare en veilige verbinding met het laadplein. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig en probleemloos gebruikmaken van de laadfaciliteiten.

ConnectNed stelt ons in staat om op afstand het laadplein te monitoren en beheren. Eventuele problemen worden snel geïdentificeerd en opgelost, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt.

Bij het implementeren van laadpleinen voor bedrijven gaat het niet alleen om het leveren van stroom aan elektrische voertuigen, maar om het bieden van een totaaloplossing die naadloos aansluit op de bedrijfsvoering. New Green Wheel staat klaar om uw bedrijf te voorzien van een op maat gemaakt laadplein, waarbij we gebruikmaken van loadbalancing en ConnectNed om de beste resultaten te garanderen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?