Monteur laadinrichtingen

 

Als jij graag je handen uit de mouwen steekt en elektrotechnisch bent onderlegt en ook oplossingsgericht denkt en handelt; dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij zoeken een enthousiaste monteur wie zelfstandig onze laadinrichtingen installeert en in bedrijf stelt.

 

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van onze opdrachten. Met jouw technisch talent en twee rechterhanden draag jij van A tot Z zorg voor de uitvoering van onze opdrachten.

Jouw werk omvat het installeren van laadoplossingen en alles wat daarbij van toepassing is. En dat kan bestaan uit het uitbreiden van een groepenverdeler, het aanbrengen van de bekabeling, maar ook tot het graven van sleuven en het openen en dichten van straatwerk. Uiteraard wordt dit laatste bij relatief grote afstanden uitbesteedt.

Jij stelt de laadinrichting in bedrijf en levert jouw werk op aan de klant met de nodige instructie.

 

Wat breng je mee?

Ben jij de techneut wie zich graag wil specialiseren en heb jij minimaal MBO Niveau 3 in de elektrotechniek afgerond (o.g.) en sta je klaar je loopbaan af te trappen of een wending te geven? Heb jij die technische skills en een gedreven persoonlijkheid?

Dan komen we heel graag in contact met je om de mogelijkheden voor een mooie samenwerking met elkaar te onderzoeken!

 

Waar kom je te werken en wat kunnen we je bieden?

Je komt te werken in een nog kleine, maar zeer ambitieuze organisatie met passie voor techniek en verduurzaming! New Green Wheel is specialist op het gebied van EV oplossingen en heeft vanuit partnership meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van Elektrotechniek!

Je krijgt volop de ruimte om jou verder te ontwikkelen middels cursussen en/of trainingen. Goed gereedschap, een mooie bedrijfsbus en een prima salaris behoort uiteraard ook tot jouw pakket. Daarnaast is er een goed pakket aan secundaire voorwaarden, ook in gezamenlijkheid vast te stellen. Kortom, veel ruimte om een goeie match te laten slagen.

 

Hoe kun je solliciteren?
Je kunt je sollicitatie sturen via het onderstaande sollicitatieformulier of stuur je motivatie + CV naar werkenbij@newgreenwheel.nl. Voor vragen over deze vacature kun je bellen naar 085 0221299.

 

Sollicitatieformulier

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Upload hier je motivatie (Word of PDF / max 2 Mb)

    Upload hier je cv (Word of PDF / max 2 Mb)