Snelladers

Voor elke elektrische rijder is een snellader de reddende engel in tijden van nood. In korte tijd wordt de accu hiermee tot 80% van de capaciteit opgeladen. Geen wonder dat er diverse interessante verdienmodellen te bedenken zijn wanneer het om snelladers gaat. Wij helpen u graag bij het uitdenken van de juiste oplossing en het kiezen van de ideale snellaadpaal. Inclusief installatie en advies. Vertrouw op onze ervaring en creativiteit.

Gebruik de aantrekkende werking van een snellader

Heeft u een tankstation, winkel, vergaderlocatie of restaurant? Dit zijn ideale plaatsen voor een snellader, want een snellaadstation heeft een aantrekkende werking. Zeker nu elektrisch rijden ingeburgerd is en men het liefst zo hoog mogelijke laadsnelheden kiest. Dat biedt allerlei kansen in de vorm van nieuwe verdienmodellen voor u als eigenaar. Daar denken wij graag over mee. Uiteraard bieden we altijd de nieuwste apparatuur volgens de laatste eisen. Ook op het gebied van (brand)veiligheid bieden we u de garanties die u graag ziet. Het onderhoud nemen we u compleet uit handen en ook een eventuele koppeling van de snellader aan uw ERP-systeem is mogelijk. Daag ons gerust uit: als het technisch mogelijk is, regelen wij het.

Altijd optimaal toekomstbestendig

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen er een passende oplossing bij bedenken. Maar dan moeten we wel weten wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Net als u denken wij niet alleen aan de huidige situatie, maar ontwerpen we de snellaadoplossing toekomstbestendig. Misschien wilt u in de komende jaren zonnepanelen plaatsen en deze koppelen aan de snellader. Of wilt u het beheer ervan op uw eigen manier invullen. In de aanloopfase bespreken we alle opties, zodat u extra lang profijt heeft van uw investering.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?