Technisch / Commercieel Medewerker

 

Als je constant overstroomt met ideeën, een technische achtergrond hebt en ook commercieel inzicht hebt dan ben jij de persoon die we zoeken! We zoeken een enthousiaste aanpakker wie ons helpt New Green Wheel verder op de kaart te zetten. 

 

Wat ga je doen?

Jij bent dé schakel tussen verkoop en realisatie. Met jouw commerciële talent speel je in op de kansen die jij ziet liggen en vanuit een proactieve houding benader je de doelgroepen.

Met jouw eigen inbreng en ideeën bouw jij samen met je collega`s van New Green Wheel aan verdere groei van de organisatie.

Is de wens van de klant duidelijk? Dan ga jij aan de slag met het uitwerken van de offerte en het ontwerpen van dé perfecte maatwerkoplossing. Jij bent degene die gedurende dit traject zorgdraagt voor een goed contact met de (potentiële) klant. Tevens onderhoudt je goede contacten met onze installatiepartners en leveranciers.

 

Wat breng je mee?

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Of heb je net je minimaal een MBO opleiding afgerond en sta je klaar je loopbaan af te trappen? Voor deze functie vragen we MBO werk- en denkniveau, door ervaring of opleiding verkregen!

Heb jij die ondernemende en gedreven persoonlijkheid met technisch inzicht en affiniteit met dan komen we heel graag in contact met je om de mogelijkheden voor een mooie samenwerking met elkaar te onderzoeken!

 

Waar kom je te werken en wat kunnen we je bieden?
Je komt te werken in een kleine, startende, maar zeer ambitieuze organisatie met passie voor techniek en verduurzaming! New Green Wheel is specialist op het gebied van EV oplossingen en heeft vanuit partnership meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van Elektrotechniek!

Je krijgt volop de ruimte te ondernemen en eigen ideeën verder uit te werken. Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van cursussen/trainingen. Je salaris zal bestaan uit een vast deel en een variabel deel, in samenspraak vast te stellen. Daarnaast is er een goed pakket aan secundaire voorwaarden, ook in gezamenlijkheid vast te stellen. Kortom, veel ruimte voor eigen inbreng!

 

Hoe kun je solliciteren?
Je kunt je sollicitatie sturen via het onderstaande sollicitatieformulier of stuur je motivatie + CV naar werkenbij@newgreenwheel.nl. Voor vragen over deze vacature kun je bellen naar 085 0221299.

 

Sollicitatieformulier

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Upload hier je motivatie (Word of PDF / max 2 Mb)

    Upload hier je cv (Word of PDF / max 2 Mb)