Laadoplossingen voor VvE's

Met uw Vereniging van Eigenaren loopt u graag voorop wanneer het gaat om service richting uw leden. Daar helpen wij u graag bij. Kies voor verduurzaming én 24/7 service met onze laadoplossingen voor VvE’s. Zeker nu elektrisch rijden sterk in opkomst is, kunt u hiermee uw appartementengebouw extra aantrekkelijk maken. Wat uw situatie ook is, we maken er maatwerk van dat precies past bij uw leden en gasten, maar ook thuiszorgorganisaties en mantelzorgers.

Samen kiezen we de juiste oplossing

Uw wensen zijn altijd het uitgangspunt. Daarom gaan we eerst samen om tafel om te bespreken wat u graag wilt en welke fysieke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn. Uiteraard denken we daarbij niet alleen aan de huidige situatie, maar ontwerpen we de laadoplossing toekomstbestendig. Zijn er bijvoorbeeld al zonnepanelen waar we gebruik van kunnen maken? Of heeft u bepaalde wensen over het beheer van de laadpalen? In de aanloopfase bespreken we alle opties.

Kies voor veilig en ontzorgd

Als ervaren specialist ontzorgen wij u als VvE van A tot Z met onze laadoplossingen. Wij installeren het complete systeem en zorgen voor de aansluiting op het elektriciteitsnet. U hoeft zich geen zorgen te maken over de actuele wet- en regelgeving, wij garanderen dat u hieraan voldoet. Bovendien kunt u bij ons kiezen voor een transparante leaseconstructie, zodat u vooraf precies weet wat u betaalt per maand. Dat is heel handig voor het doorberekenen naar uw leden.

Het spreekt voor zich dat de veiligheid van u en uw medebewoners ver bovenaan de prioriteitenlijst staan voor ons. De laadoplossingen die wij leveren zijn dan ook helemaal ontworpen en geïnstalleerd volgens de laatste veiligheidseisen. Gaat het om ondergronds laden, dan denken wij ook met u mee over brandveiligheid in deze situatie. Is er een beperkte laadcapaciteit, dan weten wij ook raad.

Ondersteuning op elk gebied

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de laadapparatuur altijd up-to-date is en voorzien van de meest actuele software. Maar er is nog veel meer waarmee we u helpen. Bijvoorbeeld bij de kostenverdeling en andere administratieve werkzaamheden die er bij onze laadoplossingen komen kijken. We bieden u snel en duidelijk inzicht in het verbruik en alle kosten.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?