Zakelijk

Grootzakelijk

U kunt er niet omheen: uw medewerkers en klanten vragen om slimme laadoplossingen. En die wilt u ze graag bieden, maar hoe? Wij helpen u bij het invullen van deze behoefte. Zodat uw parkeerplaatsen voor een groot deel worden getransformeerd in laadlocaties. En dat terwijl wij u de complete infrastructuur en installatie uit handen nemen. Het beheer ligt bij u, op een heel overzichtelijke manier. Zoals u het graag ziet.

Laadpleinen en laadconcepten

Wilt u laadpleinen opzetten voor uw locaties? Dan weten wij precies waar te beginnen en hoe alles te stroomlijnen, inclusief kennisdeling binnen uw organisatie. Op het gebied van laadconcepten kunt u met ons alle kanten op. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u vertellen wat de voor- en nadelen van diverse elementen zijn. Dat maakt het maatwerk voor uw situatie des te beter.

Samen bedenken we nieuwe businessmodellen

Op basis van uw uitgangspunten, wensen en eisen kunnen we voor u een adviesplan schrijven dat de diverse mogelijkheden op een rij zet. Dat is uiteraard altijd maatwerk, want uw situatie is uniek, dus dat geldt ook voor de bijbehorende laadoplossing. We kunnen zelfs de diverse businessmodellen onderzoeken en u advies geven over de beste optie. Zo komen we automatisch uit bij de meest rendabele invulling van uw project.

MKB

Eén of meerdere laadstations bij uw bedrijf, restaurant of winkel maken de locatie ineens een stuk interessanter voor uw medewerkers, klanten en gasten. Maar hoe pakt u dit nu het beste aan? Welke optie past het beste bij uw situatie en hoe zorgt u ervoor dat alles goed geïnstalleerd wordt? Wij helpen u graag om dit hele traject goed te doorlopen. Zodat u al snel blij zult zijn met het rendement dat de investering u opbrengt.

De voordelen van een laadstation

Als u zelf elektrisch rijdt, dan weet u hoe prettig het is om uw accu te kunnen opladen terwijl u aan het werk bent. Dat geldt ook voor uw medewerkers, dus het valt zeker te scharen onder goed werkgeverschap als u een laadstation bij uw bedrijf plaatst. En voor winkelend publiek wordt uw winkel ineens een belangrijke trekpleister door het laadstation. Aangezien opladen tijd in beslag neemt, is het voor restauranthouders absoluut een prima investering, want waar gaan de inzittenden van de elektrische auto’s iets eten terwijl zij wachten? Kortom: een laadstation biedt vele voordelen.

Korte lijnen voor totale ontzorging

Wij begrijpen als geen ander dat u zich wilt bezighouden met uw eigen bedrijf en niet met randzaken. Daarom bieden wij u totale ontzorging op het gebied van laadconcepten. U hoeft nergens achteraan, wij regelen alles voor u. En als u een vraag heeft, werken we altijd met korte lijnen, zodat u snel antwoord krijgt. Dat beloven we u.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Profiteer van onze ervaring in het adviseren over laadconcepten en ga het gesprek aan. We denken graag met u mee over de ideale oplossing voor uw situatie. Meer weten?